top of page

Over DanS op je Bruiloft

DanS op je Bruiloft is er voor het bruidspaar dat een onvergetelijke openingsdans op hun droomdag wil. Een dans die van A tot Z voor jullie op maat is gemaakt en de ervaring van deze prachtige dag nog mooier maakt.

 

Op maat gemaakt met bijvoorbeeld een indrukwekkende opening, een romantisch of karakteristiek middenstuk, en een spetterend of verrassend slot.

 

Alles is mogelijk en door mijn jarenlange ervaring op het gebied van bruiloftsdansen is danservaring van jullie kant niet nodig. En doordat het altijd om privélessen gaat, is er in een beperkt aantal uren al veel mogelijk.

 

Nog vragen? Neem contact met mij op en we plannen samen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over Jerry Vredenborg

Mijn naam is Jerry Vredenborg, danser/choreograaf/ dansleraar sinds 1990 en eigenaar van Dansen op je Bruiloft, dat nu DanS op je Bruiloft is. Ook ben ik eigenaar van Studio Dans, dat gespecialiseerd is in het geven van privéles (paren) en groepscursussen op het gebied van Ballroom en Latindans.

 

Ik geef al meer dan 25 jaar met veel plezier dansles. Op mijn 15e ben ik begonnen met streetdance en al gauw werd mijn hart veroverd door stijldansen. Het samen dansen met een partner werd uiteindelijk voor mij de mooiste vorm van dansen, of het nu Ballroom of Latin betrof. Ik begon met wedstrijddansen en al snel werd ik door verschillende dansscholen, sportscholen en theaterscholen benaderd om les te geven. Naast zelf dansen bleek dansles geven mijn grote passie. Om als professioneel dansleraar te kunnen werken heb ik mijn internationale dansopleiding gedaan bij de IDTA.

 

Naast het geven van stijldanscursussen en privélessen, werk ik veel met bruidsparen, die een openingsdans op maat willen om tijdens hun bruiloft te dansen. Om op deze wijze, via hun speciale en unieke dans, de liefde voor elkaar, ten overstaan van hun naasten, te laten stralen. Daar onderdeel van te mogen zijn, is altijd heel bijzonder.

bottom of page